2014-01-11 09:42:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Az önfejűség nem használ

Napi horoszkóp január 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Azon veheti észre magát, hogy egyre több rossz szokásának válik a rabjává. Nem mintha önmagában elítélendő lenne egy „rossz” szokás is, de ne engedje, hogy eluralkodjanak önön. A függőség az, ami inkább az ártalmára lehet. Korlátozza önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma nagyon is hatékonynak bizonyulhat. Buzog önben a tettrekészség, és lelkesedése ma sokakat magával sodorhat. A közösségben fejtheti ki most aktivitását, serkentőleg hathat egy kisebb csoport életére a civil szférában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Igaz mondás, hogy az emberek többsége csak akkor tudja értékelni a szépet és a jót, ha már az elveszett a számára. Ön kivétel lehet. Most még meglátogathatja egy régi ismerősét, öreg barátját, akit talán hamarosan már nem.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Izgalmakkal teli napot élhet át. Bármerre is veszi útját, mindenütt meglepetések várják. A világ titokzatos oldala tárulkozik fel ma ön előtt. Ehhez persze ki kell mozdulnia. Hacsak nem a tévéképernyős megoldást választja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagyszerű nap ez az Oroszlánok számára. Tele van energiával és életkedvvel, az egész világ mintha rózsaszínbe öltözött volna. Talán egy jó hír, vagy csak valami titkos belső sejtelem, ami ezt érezteti önnel. Mosolyogjon, akár süt a nap, akár nem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Szüzek érzelmei ma olyan magas hőfokra emelkedhetnek, hogy azt talán csak egy tűzoltó tudná eloltani. Vagy a kedvese. Ha nem akarja, hogy érzelmileg lehűtse önt, teremtse meg az alkalmas körülményeket a meghitt együttléthez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Sokféle lehetőséget kínál önnek a mai nap. Fontos lehet, hogy tartsa magát a céljaihoz, és a tervszerűségnek nagyobb szerepet adjon, mint a véletlennek. Fennáll ugyanis a veszélye annak, hogy a váratlan események elsodorják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A világ változik, és ez a változás még önt sem kerüli el. Hiába próbál meg mindig ragaszkodni, az csak akkor lehetséges, ha valamit ugyanakkor változtat is. A megújulást joggal várja el öntől a kedvese is. Járjon utána, mire is vágyik!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szerelemre, kalandra áhítozna a mai napon. Csak a mának élne, nem érdekli a holnap. Ez jó, amíg nincs senki, akit oktalan viselkedésével megbántana. Ha azonban már nem független, akkor adjon jókedvet annak is, aki önhöz tartozik.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az önfejűség most minden eddiginél kevésbé van hasznára önnek. Minden ítéletét inkább tartsa hát magában, mert könnyen kiderülhet már a következő pillanatban, hogy nincs igaza. Talán épp attól kap szeretetet, akit elítélne.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy ostoba és rosszindulatú pletykának válhat áldozatává. Talán legjobb, ha nem is reagál az önt ért vádakra. De ha már mégis védekezésre kényszerül, akkor is válogassa meg az eszközeit. Ön még véletlenül se tegyen rossz megjegyzéseket. Nem méltó önhöz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A január nem tartozik a kedvenc hónapjai közé. Máris nyomasztónak érzi az elhúzódó telet, a sötét napokat. Világosítsa kedvét ma mesterséges meleggel. Egy fürdő meglátogatása aktuálisabb, mint valaha. Vigye magával a családját is!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: